Panang Curry

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

Panang curry heeft een volle warme kruidige smaak, en is niet te heet,
vooral als de smaak in balans wordt gebracht met kokosmelk, vissaus en palmsuiker.
Een heerlijke curry die als stoofgerecht makkelijker te maken is in een grotere hoeveelheid.
Handig dus voor een feestje, of om in te vriezen.


Zelf Toevoegen



  • 600 gram varkens schouderkarbonade*

  • 2 rode milde Spaanse pepers

  • 3 takjes basilicum

  •  

  • * Vleesalternatief: 600 g Kipfilet

  • * Visalternatief: 600 g kabeljauw

  • * Vegetarisch alternatief: 1 rode paprika, 100 g babymais & 400 gram vega wokblokjes

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingredients Arab Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 600 g Varkens schouderkarbonade, in plakjes gesneden
  • 2 Rode milde Spaanse pepers, in de lengte in reepjes gesneden
  • 3 takjes Basilicum, om te garneren

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

  • 1. Schenk de kokosmelk in een kom (even vooraf verwarmen als hij gestold is), en roer door met een garde.
  • 2. Verwarm de olie in de wok op een middelhoog vuur.
  • 3. Fruit de currypasta.
  • 4. Voeg 12 eetlepels kokosmelk toe, wacht tot de olie vrijkomt.
  • 5. Voeg het vlees to en roerbak 5 minuten.
  • 6. Voeg vissaus, sojasaus, palmsuiker en bouillon toe en laat het vlees nog even doorbakken.
  • 7. Schenk de rest van de kokosmelk erbij, zet het vuur hoger en breng de curry aan de kook. Laat de curry nog een half uurtje inkoken op laag vuur.
  • 8. kook intussen 400 gram Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 9. Voeg tenslotte de kaffir limoen blaadjes toe.

Additional Information

Additional Information

Keuken Thailand
Gang Hoofdgerecht
Smaak Medium

Reviews

Klantenreviews0 item(s)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klantenreviews0 item(s)