Kip met vier Thaise sauzen

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

Het geheim van de Thaise keuken is het gebruik van de juiste ingrediënten. Voor dit makkelijke wokgerecht worden vier Thaise basissauzen gebruikt die samen precìes de juiste smaakcombinatie geven. Ontdek ook de Thaise gebakken knoflook, die de kip extra lekker maakt...


Zelf Toevoegen



  • 300 gram kipfilet*

  • 2 lente-uitjes

  • 6 takjes koriander

  • 1 theelepel witte peper

  • 1 theelepel suiker

  •  

  • * Vis alternatief: 250 g pangasiusfilet

  • * Vegetarisch alternatief: 150 g oesterzwammen

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingredients Arab Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 300 g Kipfilet, in reepjes gesneden
  • 1 tl Witte peper
  • 1 tl Suiker
  • 2 Lente-uitjes, in schuine stukjes gesneden
  • 6 takjes Koriander, fijngesneden en de bovenste blaadjes om te marineren

* Verplichte velden

Kip met vier Thaise Sauzen Recept

Beschrijving

Details

  • 1. Meng de 4 sauzen in een kommetje. Leg de kipreepjes in een schaal en meng deze met de saus, witte peper en de rijstolie. laat de kip minimaal 5 minuten marineren.
  • 2. Kook intussen 200 gram Pandanrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3. Verwarm een scheutje rijstolie in een wok op een hoog vuur. Voeg de gemarineerde kip toe en roerbak ca. 5 minuten totdat de kip gaar is, zet het vuur laag.
  • 4. Voeg de suiker, een eetlepel gebakken knoflook, lente-ui en koriander toe aan het gerecht.

Additional Information

Additional Information

Keuken Thailand
Gang Hoofdgerecht
Smaak Mild

Reviews

Klantenreviews0 item(s)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klantenreviews0 item(s)