Gevulde Slarolletjes

Schrijf de eerste review over dit product

Prijs zoals geconfigureerd:

Ingredients Arab Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 1 krop Ijsbergsla
  • 1/2 Spaanse peper, ontzaad en gesnipperd
  • 2 Teentjes knoflook, gesnipperd
  • 250 g Pangasiusfilet, in blokjes gesneden
  • 1 el Verse koriander, fijngesneden

* Verplichte velden

Gevulde slarolletjes met Pangasius Recept

Beschrijving

Details

Deze gevulde slarolletjes zijn eigenlijk een soort van sushi-rolletjes, maar dan zonder nori-vellen maar met slabaderen. De simpele soja-dipsaus erbij, maakt het nog meer dat het op sushi lijkt! Een lekker licht bijgerechtje, maar door de feestelijke uitstraling ook bij uitstek geschikt als een heerlijk hapje tijdens een feestje!


  • 1. Kook de rijst in circa 200 ml water met een beetje zout voor ongeveer 10 minuten. Vervolgens niet afgieten en nog 5 minuutjes laten nagaren.
  • 2. Breng in een 2e pan een liter water aan de kook en haal voorzichtig 8 bladeren van de sla af. Kook de bladeren stuk voor stuk totdat ze zacht worden en laat ze uitlekken op een stuk keukenpapier.
  • 3. Verhit de olie in een wok en voeg de peper en de knoflook toe.
  • 4. Voeg vervolgens de vis toe en bak deze gaar.
  • 5. Als de vis gaar is kun je de rijst erdoorheen scheppen en mag je het geheel nog op smaak brengen met een beetje zout.
  • 6. Neem vervolgens een slablad en leg er 1 á 2 lepels van het rijstmengsel in. Rol het blad strak op.
  • 7. Meng in een klein kommetje de sojasaus met de vissaus en de koriander. Die is een verrassend lekkere en simpele dipsaus voor je slarolletjes!

Additional Information

Additional Information

Keuken Aziatische mix
Gang Bijgerecht
Smaak Mild

Reviews

Klantenreviews0 item(s)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klantenreviews0 item(s)