Gepocheerde Miso Zalm

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

De zalm wordt in dit fusion gerecht gepocheerd in een bouillon van miso, geserveerd op lichte somen noedels met knapperige paksoi en wasabi sesamzaadjes. Het is exotisch, zacht en bijzonder genieten van de smaken uit Japan. Bovendien is dit gerecht licht verteerbaar en bevat het weinig calorieën.



Zelf Toevoegen



  • 2 zalmfilets*

  • 500 ml water

  • 2 cm verse gember, in plakjes

  • 200 g paksoi, fijngesneden

  • 1/2 komkommer, in dunne plakjes gesneden

  • 1 tl zout

  • 1 el suiker

  •  

  • * Visalternatief: Je kunt ook kiezen voor kabeljauw of gamba's

  • * Vegetarisch alternatief: Witte asperges!


Prijs zoals geconfigureerd:

Ingredients Arab Food Lovers:
Zelf toevoegen:
  • 500 ml Water
  • 4 el Saké
  • 2 cm Verse gember, in plakjes gesneden
  • 2 Zalmfilets, in moten gesneden
  • 0,5 Komkommer, in dunne plakjes gesneden
  • 1 tl Zout
  • 1 el Suiker
  • 200 g Paksoi, fijngesneden

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Bereiding

Additional Information

Additional Information

Keuken Japan
Gang Hoofdgerecht
Smaak Mild

Reviews

Klantenreviews0 item(s)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klantenreviews0 item(s)