Gember Citroengras Garnalen

Schrijf de eerste review over dit product

Product Out of Stock Subscription
E-mail
  (Notify me when this product is back in stock)
 

Beschrijving

Details

  • 1. Meng de ontdooide garnalen met de kruidenpasta en laat 15 minuten marineren in de koelkast.
  • 2. Leg de garnalen in een stoommandje of vergiet, garneer met een beetje lente-ui en het citroengras. Plaats het op een pan met kokend water (vergiet afdekken met aluminiumfolie) en stoom de garnalen in 5 minuten gaar.
  • 3. Leg de garnalen in een mooie cirkel op een groot bord, bestrooi met de rest van de lente-ui.
  • 4. Serveer heet als tapas, of als maaltijd met rijst en een groene salade.

Additional Information

Additional Information

Keuken Singapore
Gang Bijgerecht
Smaak Medium

Reviews

Klantenreviews0 item(s)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Klantenreviews0 item(s)